Телефон за поръчки 0879 000 272

MLS (MultiSpectrum) - противопаразитен комплекс

141.00 лв. 113.00 лв. 113.00 BGN

Нека се върнем към живата Природа и осъзнато да се погрижим за свещеното си тяло, което е храм за нашата Душа.

Може това да се окаже крайъгълен камък за коренна промяна в живота Ви!

Ние взехме своето решение, а Вие?!

 • 0879 000 272
Оценка: 2.90 - 154 гласа

Характеристики на дражетата MLS

 • MLS - свобода на чистото тяло!
 • Кралят на дражетата
 • МЕЛС - МУЛТИСПЕКТЪР
 • 30 карамелени дражета

Дражетата MLS на APL go създават модерен пробив в борбата срещу "невидимите паразити" в човешкия организъм!

Противопаразитния комплекс MLS, чисти над 250 вида вредни паразити - гъбички, вируси, бактерии, едноклетъчни и червеи и ще Ви помогне за възстановяване и поддържане на здравето и избавяне от паразити веднъж завинаги без странични ефекти!

Доказано е, 85 % от заболяванията са  причинени от паразитите или с отрицателното въздействие на техните метаболитни продукти върху организма. Междувременно организмът е отровен от продуктите на жизнената активност на паразитите, което води до неизправност на вътрешните органи и развитие на опасни заболявания. Тъй като ние сме отворена среда 10% от теглото на всеки един от нас  са паразити.

Познати са много медикаменти и билки, които прочистват паразитите от организма ни като ги убиват. По този начин се образуват гнилостни процеси и силна интоксикация, която утежнява работата на черния дроб. който и без това трябва да се справя с безбройните „Е” та в храната и със замърсената екология.

Уникалността на дражетата  MLS, се изразява в това, че променят средата в организма и паразитите сами  напускат тялото ни.

Ако човек прояви любопитство и проучи организма си, ще бъде ужасен от изобилието на червеи, гъбички, протозои, бактерии, рикетсии и вируси, които се намират в него. Именно тези многоклетъчни и едноклетъчни паразити са основните биологични причинители на човешките заболявания.

Уникалния комплекс MLS под формата на нано кристални дражета, съдържа екстракт от над 20 растения, билки и плодове, които възстановяват здравето и премахват на паразитите веднъж завинаги. MLS се състои само от естествени съставки и е напълно безвреден за организма на човека, без да имате странични ефекти!

Предимства на дражетата MLS:

MLS под формата на нано кристални дражета, съдържа екстракт от 45 вида лечебни растения, билки и плодове, които възстановяват здравето и премахват на паразитите за дълго време. Включва активната съставка V-1, състояща се от повече от 45 вида лечебни растения, билки и плодове, които възстановяват здравето и премахват на паразитите за дълго време.

 • Компетентно подбраните ефективни компоненти са перфектно комбинирани и допълват действията си.
 • Драже срещу почти всички видове паразити.
 • Растителните екстракти възстановяват и укрепват имунната система, което ви позволява да избегнете повторна инфекция.
 • Помагат за очистването на тялото от отпадните продукти на хелминти.
 • Продуктът е ефективен и при гъбични заболявания.
 • Редовният прием на дражета помага за поддържане на нормалния баланс на полезната микрофлора. 
 • Помага да се отървете от 250 паразити и продукти от разпада на жизнената активност на паразитите
 • Помага за укрепване на имунната система
 • Възстановява и пречиства целия организъм, като по този начин се избягва повторното заразяване
 • Подмага организма в изчистването и борбата на глисти, хелминти, гъбичните заболявания и други, възстановявайки имунитета след паразитарните инвазии
 • Специално създаден, за да помогне на организма да поддържа нормални нива на микроорганизми, без да възпрепятства разпространението на полезни бактерии в организма.

Начин на приложение на дражетата MLS

Дражето трябва да се държа под езика до пълното му разтваряне. Това увеличава ефективността на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят в устната кухина. Чрез лигавицата то бързо навлиза в кръвта и се разпространяват в тялото, като по този начин постигат незабавен ефект.

Препоръчваме Ви:

За най-добри резултати се препоръчва дражетата MLS да се комбинират с ALT. Интегрираният подход осигурява пълно изхвърляне на глисти, прочиствайки организма от продуктите на техния живот и предотвратява развитието на алергична реакция. С едновременното използване на MLS и ALT, първо трябва да разрешите MLS, а след това ALT

Натрупаните хапчета на компанията APL напълно отговарят на изискванията на международния стандарт GMP, притежават всички необходими сертификати и декларация за съответствие. 

Състав на дражетата MLS:

 • Мащерка
 • Обикновен сминдух
 • Кориандър
 • Канела
 • Ехинацеята
 • Женско биле
 • Френско грозде
 • Помелит
 • Папая
 • Мандарина
 • Грейпфрут
 • Куркума
 • Артишок
 • Лайка
 • Червена боровинка
 • Карамфил
 • Глухарче
 • Джинджифил
 • Тиквени семена
 • Кедрови ядки

Прочетете още за съставките на MLS (MultiSpectrum) - противопаразитен комплекс

Мащерка

Мащерката се използва широко като билка, като за лечебни цели се използват изсушените и цветове.

Притежава антисептично, противовъзпалително, отхрачващо, спазмолитично, болкоуспокояващо действие.

прочети още..

Куркума

Куркуминът е активен компонент на куркумата, използва се в аюрведичната и китайската медицина, като противовъзпалително средство и лечение на храносмилателни, чернодробни и кожни проблеми, включително рани. 

прочети още..

Джинджифил

Има научни доказателства, че джинджифила има терапевтичен ефект върху стомашно-чревния тракт. Също така, той помага за намаляване на възпалението, гаденето и има силно антиоксидантно действие върху човешкото тяло.

прочети още..

Женското биле

Женското биле може да помогне при хранителни отравяния, стомашни язви и киселини, може да помогне за прочистване на дихателната система, намаляване на стреса и защита на зъбите и кожата.

прочети още..

Обикновен сминдух

Обикновеният сминдух може да помогне за понижаване на нивата на кръвната захар при хора с диабет, да увеличи производството на кърма и ако се използва локално, като превръзка, заздравява раните и екземите по-бързо.

прочети още..

Кориандър

Кориандърът съдържа витамини А, С, К. Е, В-комплекс, фолат, холин, Омега-6 мастни киселини, фибри и минерали като калций, фосфор, калий, натрий и магнезий.

прочети още..

Канела

Канелата може да помогне за насърчаване на здравословния стомашно-чревен тракт, потискане на апетита, контрол на кръвната захар, управление на диабет тип 2 и намаляване на коагулацията на кръвта.

прочети още..

Ехинацея

Ехинацеята съдържа активни компоненти, които могат да помогнат за намаляване на симптомите на настинка и възпаление. Също така, ехинацеята може да има хормонални, антивирусни и антиоксидантни ефекти.

прочети още..

Касис

Касисът е с високо съдържание на витамин С, витамини от група В, желязо и антоцианини и помага за предотвратяване на болестта на Алцхаймер, артрит, подагра, проблеми с черния дроб.

прочети още..

Помелит

Помелит може да помогне за понижаване на холестерола в кръвта, предотвратяване на сърдечни заболявания и повишаване на антиоксидантната активност в тялото.

прочети още..

Папая

Папаята може да помогне за поддържане на здравата сърдечно-съдова система, намаляване на възпалението, намаляване на увреждането на кожата от свободните радикали, предотвратяване на рак и подобряване на храносмилането.

прочети още..

Мандарина

Мандарината може да помогне за намаляване на окислителните процеси в клетките, намаляване на възпалението, защита на сърдечно-съдовата система, защита на нервната система, подобряване на храносмилането

прочети още..

Грейпфрут

Грейпфрутът може да помогне при краткосрочна загуба на тегло и инсулинова резистентност. Също така може да помогне за засилване на метаболизма, насърчаване на здрави бъбреци, предпазване отново от рак

прочети още..

Артишок

Артишокът може да помогне при рак, чернодробни заболявания, предотвратяване на дефекти при раждане, сърдечни заболявания, нормализиране на кръвното налягане, здрави движения на червата, метаболизъм

прочети още..

Лайка

Лайката може да помогне за намаляване на възпалението, облекчаване на менструалните спазми и мускулни спазми, подобряване на съня, насърчаване на здравата сърдечно-съдова система

прочети още..

Карамфил

Карамфилът има антиоксидантни и антимикробни свойства, които са по-високи от антиоксидантните и антимикробните свойства на много зеленчуци, плодове и други подправки.

прочети още..

Глухарче

Глухарчетата могат да помогнат за стимулиране на апетита, подобряване на храносмилането, нормализиране на нивата на кръвната захар, понижаване на холестерола и намаляване на възпалението.

прочети още..

Тиквени семена

Маслото от тиквено семе може да помогне за нормализиране на кръвното налягане при жени в менопауза и да намали симптомите в менопаузата.

прочети още..

Кедрови ядки

Кедровите ядки могат да помогнат за потискане на апетита, повишаване на енергията, намаляване на риска от сърдечни заболявания, забавяне на стареенето и поддържане на здравословно зрение.

прочети още..
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива