Телефон за поръчки 0879 000 272

HPY (ХЕПИ) – БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ТУК И СЕГА!

188.00 лв. 150.00 лв. 150.00 BGN

Нека се върнем към живата Природа и осъзнато да се погрижим за свещеното си тяло, което е храм за нашата Душа.

Може това да се окаже крайъгълен камък за коренна промяна в живота Ви!

Ние взехме своето решение, а Вие?

 • 0879 000 272
Оценка: 0 - 0 гласа

Нано дражетата HPY ти връщат радостта от живота!

Ще ви помогне да живеете тук и сега, да се откажете от «режима на автопилот».

Това абсолютно уникално съчетание от ефективни натурални съставки спомага за отстраняване на ежедневния стрес и съдейства съзнателно да контролирате емоциите си, като едновременно успокоява и тонизира.

Отнема напрежението и чувството за умора. Засилва концентрацията, като гарантира спокойствие и съредоточеност.

Ползи от дражетата HPY

 1. помага да се намали нивото на тревожността,
 2. служи като допълнителен източник на енергия за тялото,
 3. помага за освобождаване от ежедневния стрес и депресия; снема напрежението и чувството на умора,
 4. едновременно успокоява и тонизира,
 5. поддържа здравословния апетит, ускорява метаболизма,
 6. помага за регулиране на цикъла на съня,
 7. спомага за освобождаване от синдрома на «отложения живот»,
 8. връща към реалността, «включва» осъзнатостта, концентрира съзнанието; помага за постигане на чувство за фокус, спокойствие, съсредоточеност,
 9. спомага за облекчаване на симптомите на ПМС при жените,
 10. помага за премахването на хроничните и невропатични болки.
  Състав на дражетата HPY    

# Витания
Витания се използва при изтощение и нервно пренапрежение, раздразнителност и проблеми със съня. Тази билка е способна да подобрява паметта и да стимулира концентрацията на вниманието. Удивително е, че за разлика от други «антистресови» растения, витанията съчетава в един флакон две действия: успокояващо и тонизиращо.

# Лайка 
Като едно от най-ценните лечебни растения, лайката снема напрежението и е най-действеното природно средство за премахване на умората, слабостта и изтощението. Използва се като антидепресант, действа позитивно на хора в състояние на депресия.

# Куркума 
Куркумата повишава мозъчния невротрофичен фактор. По-рано се смяташе, че невроните не могат да се делят и размножават след 13-годишна възраст. Но сега вече се знае, че това не е така. Невроните са в състояние да формират нови връзки, а в определени зони на мозъка те могат дори да се размножават и увеличават броя си. Един от основните двигатели на този процес е мозъчният невротрофичен фактор (BDNF), който е вид хормон на растежа, функциониращ в мозъка.  Много от често срещаните увреждания на главния мозък се свързват с по-ниските нива на този хормон, в т.ч. депресията и болестта на Алцхаймер. Интересното е, че куркумата може да повиши нивата на BDNF в мозъка 

# Гинко билоба 
Стимулира клетъчния метаболизъм и намалява честотата и тежестта на протичане на депресивните състояния, подобрява предаването на нервните импулси, помага за концентрацията на съзнанието, нормализира кръвното налягане, служи като допълнителен източник на енергия за човешкото тяло, има невропротективен ефект (предпазва мозъчните клетки от увреждане).

# Пасифлора 
Пасифлората помага да се снеме повишената раздразнителност, да се нормализира съня и трудовата дейност, както и да се отслабят реакциите на задържане, да се намали повишената потливост и учестеното сърцебиене.

# Женско биле
Женското биле влияе благотворно върху хормоналната система. Освен това, учените са установили, че тази билка проявява повишена естрогенна активност. Съдържащите се в корените й сапонини спомагат за повишаването на секреторната функция на дихателните органи. Свободното дишане е ключово важна съставляваща за постигане на спокойствие и осъзнатост.

# Джинджифил
Има общоукрепващо и тонизиращо организма действие, спомага за изработване на устойчивост към стрес, влияе положително на паметта. Помага при депресия и психични разстройства.

# Дяволски нокът 
Харпагофитумът, наричан още «дяволски нокът», представлява грудка, която се грижи за хармонизирането на взаимодействието със заобикалящия свят. Той помага в борбата с болестите и болките с хроничен характер.

# Конопено семе
Съединението, открито в конопеното семе подпомага лечението на неврологични заболявания. Изследвания показват, че екстрактът от конопено семе има невропротективни, противовъзпалителни свойства, както и може да помогне за регулирането на имунната система. Омега 3 мастните киселини подобряват здравето на сърцето, балансират нервната система, развиват творческото начало, намаляват риска от такива проблеми, като аритмии и сърдечни заболявания.

# Банан 
Този плод е много богат на калий и с това помага на тялото да поддържа здравето на сърцето, повишава концентрацията и активизира работата на мозъка. Аминокиселината триптофан се трансформира в тялото в невромедиатор, наречен серотонин («хормон на доброто настроение»), влияе благоприятно на настроението.

# Круша
Крушата е не само вкусен плод – тя е и изключително полезна, например, в борбата с депресията. По време на менструалния цикъл ползата на крушите за жените е направо безценна. Консумирането им може да намали степента на изразеност  на неприятните симптоми, а именно: подобрява настроението, облекчава болките, повишава работоспособността и концентрацията на вниманието.

# Морски зърнастец
Помога на тялото да се адаптира към екстремните условия, запазва психическата адаптивност, стабилизира емоционалното и психическото състояние, способността за ориентиране в пространството, паметта и другите когнитивни функции.

Начин на употреба:

Дражетата трябва да се държат под езика, докато се разтворят напълно. Това повишава ефективността на усвояване на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект.

 

 

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива