Телефон за поръчки 0879 000 272

AIR - ДИШАЙ ЛЕКО!

188.00 лв. 155.00 лв. 155.00 BGN

Нека се върнем към живата Природа и осъзнато да се погрижим за свещеното си тяло, което е храм за нашата Душа.

Може това да се окаже крайъгълен камък за коренна промяна в живота Ви!

Ние взехме своето решение, а Вие?!

  • 0879 000 272
Оценка: 0 - 0 гласа

17-ят продукт от серия AcumullitSA подпомага дишането с пълни гърди, укрепването на имунитета като цяло и предпазва от вируси и бактерии. В дражето е събрана силата на петте континента, тъй като при избора на съставки не се ограничавахме в нищо, а открихме най-силните и безопасни компоненти от цялото земно кълбо, които ще ви помогнат да станете по-уверени в защитата на тялото си в днешното несигурно време!


AIR - 7ПРЕДИМСТВА

  1. Подхранва и поддържа цялата дихателна система.
  2. Подпомага повишаването на жизнения капацитет на белите дробове. 
  3. Поддържа и укрепва защитния имунитет на тялото, повишава съпротивата на организма срещу негативните външни фактори.
  4. Има противъзпалителни и противомикробни свойства. 
  5. Намалява честотата и тежестта на инфекциозните заболявания.
  6. Спомага за прочистването и нормализирането на състава на кръвта. 
  7. Hамалява оксидативния стрес посредством повишаване на плазмените нива на антиоксидантите в организма.
СЪСТАВ на дражетата AIR:
       

# ПЕРУАНСКА МАКА 
Това е уникално високопланинско растение от Южна Америка. Витамините и минералите, съдържащи се в него спомагат за повишаването на имунитета, физическата и емоционалната издръжливост на тялото. Маката е природен енергетик, неутрализира свободните радикали, предпазва от оксидативен стрес, потиска възпалителните процеси в организма. 

# АФРИКАНСКО БЯЛО АЛОЕ
Този компонент, включен в AIR е родом от Африка. Гелът от листата на бялото алое съдържа витамини, които поддържат здравето на имунната система, прочистват от токсини, притежават висока антиоксидантна способност, както и силни антивирусни свойства. Бялото алое обвива вирусите и така ги инактивира, прочиства и нормализира състава на кръвта.

# КАНЕЛЕНА ШИПКА
От Австралия докарахме канелена шипка. Наричана още майска роза, тя притежава висока витаминна активност, оказва противовъзпалително, противомикробно и имуномодулиращо действие. Тъй като има високо съдържание на витамин С, плодовете на тази шипка потискат действието на болестотворните бактерии и вируси.

# ГОДЖИ БЕРИ
Евразия ни подари плодовете годжи бери. Този компонент е родом от Тибет и притежава множество полезни свойства: укрепва имунитета, предпазва клетките от увреждане, повишава съпротивата на тялото срещу негативните външни фактори.

# АМЛА 
Плодовете, наричани също индийско грозде са известни от древността с ярко изразената си противовирусна активност; те намаляват оксидативния стрес, като повишават плазмените нива на антиоксидантите в организма.

# ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА
Тези плодове са дар от Северна Америка. Благодарение на високото съдържание на витамин С, червената боровинка е отлично профилактично средство за укрепване на имунитета и повишаване на защитните функции на тялото. Притежава изразени антиоксидантни свойства, може да унищожава бактерии и вируси. 

# ЛИМОН
Лимонът подобрява състава и циркулацията на кръвта, попълва липсата на полезни вещества при авитаминоза. Подпомага по-доброто всмукване на полезните вещества от храната, ободрява, снема сънливостта и умората.

# ЧЕРЕН КАСИС
Фитохимичните вещества в черния касис показват антимикробен, невропротективен, хипотензивен, имуномодулиращ, потогонен ефект с различна степен на изразеност, както и противолъчеви, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

# ВИТАМИН С
Витамин C помага на организма да се бори с много възпалителни и инфекциозни болести. Той стимулира производството на бели кръвни телца, които помагат на тялото да се предпазва от инфекции.

# ВИТАМИН D
Той повишава както вродения, така и придобития имунитет, като участва в активирането на имунните клетки и задейства синтеза на ендогенните пептиди.

# ЦИНКОВ ЦИТРАТ
Укрепва имунитета, има мощни антибактериални и противовирусни свойства, намалява продължителността на протичането на простудните заболявания, поддържа здравето на сърцето (регулира транспортирането на калциевите йони към клетките на сърцето и предотвратява оксидативния стрес, като стимулира производството на антиоксиданта глутатион).

Начин на употреба:

Дражетата трябва да се държат под езика, докато се разтворят напълно. Това повишава ефективността на усвояване на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Чрез лигавицата те бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект.

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива